Wie ben ik?

Iets over mij

Mijn naam is Karin Geels (1968) en vanaf 2003 heb ik mijn eigen praktijk 'Geels-Gestalttherapie-Zwolle'. Na een HBO studie voor jeugdwelzijnswerk ben ik een aantal jaren als groepsleidster werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening. In die periode kwam ik zelf als cliŽnt bij een gestalttherapeut terecht. Ik was erg onder de indruk van haar werkwijze en het resultaat. Voor mij betekende dat meer gaan leven in het hier en nu, vanuit wie ik ben in plaats van wie ik dacht te moeten zijn.

Dankzij deze therapeut ben ik uiteindelijk zelf de opleiding voor gestalttherapeut gaan doen. Voor mij betekent gestalttherapie meer dan alleen mijn vak. Het is ook een levensvisie en helpt mij steeds weer gewaar te zijn van wie ik ben en wat ik te doen heb. De laatste jaren hebben andere trainingen, diverse boeken (m.b.t. eenvoudiger leven) en het non-dualisme mijn leven verder verrijkt.

De meeste mensen die hulp zoeken willen een oplossing van de therapeut om zo van bepaald gedrag af te komen. Voor mij gaat het om: leer jezelf kennen en (h)erken je kwaliteiten en je valkuilen. Gaan leven vanuit liefde maakt je leven vrij van stress en onvrede.

"Je gaat het pas zien als je het doorhebt"
- Johan Cruijff.